De financiële voordelen van een zonnepaneel

Posted by Ton | Posted in Financieel | Posted on 15-05-2013

0

Geld besparen en goed bezig zijn voor het milieu? Kies dan voor een zonnepaneel

Tegenwoordig is het helemaal hot om ‘groen’ bezig te zijn. In de huidige tijden van economische crisis, is het investeren in het milieu niet iets waar mensen prioriteit aan geven. En dat is eigenlijk helemaal niet logisch, want een milieubewuste investering in bijvoorbeeld een zonnepaneel (of meer dan één) is juist nu een slimme zet. Met de installatie van een zonnepaneel, kiest u voor een rendabele investering. De zonnepanelen van Solar Systems zullen gelijk voor u aan het werk gaan; zonnig of bewolkt, uw energielasten lopen hoe dan ook terug. Een hele geruststelling voor u en uw gezin; uw energierekening is weer een zorg minder.

De financiële voordelen van een zonnepaneel voor u

Dat een zonnepaneel uw financiële situatie doet verbeteren, ziet u meteen na installatie terug op uw rekening. Wist u dat een zonnepaneel zich doorgaans na zes, zeven jaar terugverdienen? Aangezien ze zo’n 30-40 jaar meegaan, zijn panelen een veilige keuze. De waarde van uw huis stijgt meteen na installatie; iedereen ziet panelen als een mooie investering. Als u kiest voor het collectief aanschaffen van panelen, en zich verdiept in de mogelijkheden voor subsidie, kunnen de panelen zich nog sneller terugverdienen. Een hele geruststelling voor uw financiële plaatje. En dat terwijl u zich ook nog eens moeiteloos inzet voor een schoner milieu, doordat u bijvoorbeeld minder CO2 uitstoot dan met andere energiebronnen. Louter voordelen dus! Een kleine investering die zich snel doet terugverdienen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u?

In Surhuisterveen vindt u onze showroom. Hier kunt u zes dagen per week terecht voor een kijkje en het verkrijgen van onze vrijblijvende adviezen en offertes. Natuurlijk is contact ook mogelijk online of per telefoon. Onder het kopje ‘Contact’ vindt u alle benodigde contactgegevens.

Comments are closed.