De procedures van bouwbedrijf Overijssel

Posted by Ton | Posted in Services | Posted on 15-05-2013

0

Bouwbedrijf Overijssel

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf? Overijssel heeft Bouwgroep Huiskes gevestigd die een bouwproject van begin tot eind compleet kan oppakken. Vanaf de inventarisering van uw wensen en regelen van vergunning tot aan het behoud van uw droomhuis of huizengroep. Indien u dit wenst, doet Bouwgroep Huiskes alles voor u, maar altijd in overleg met u. Naast professionaliteit en kwaliteit staat communicatie voor dit bouwbedrijf Overijssel ook voorop. Alle medewerkers zijn zich ervan bewust dat door goed overleg het beste resultaat tot stand kan komen.

De procedures van bouwbedrijf Overijssel

In het eerste gesprek met de klant inventariseert dit bouwbedrijf Overijssel de wensen en eisen van de klanten. Daarnaast laten wij vervolgens zien in welke bouwstijlen wij de huizen leveren. Zo kunnen klanten op de website al de vier categorieën Eigentijds, Landelijk, Notaris en Jaren ’30 bekijken. Maar gedurende uw besprekingen met een van onze medewerkers kan u ook de artist impressions en andere foto’s en plattegronden bekijken. Wanneer u een mooie stijl heeft gevonden, zullen wij alles wat besproken is omzetten in een ontwerp op maat met daarbij het budget. Deze zullen wij alsnog aan u voorleggen en pas na uw goedkeuring van het ontwerp en de kosten, zullen wij verder gaan met de verdere procedures voor de bouw. Ter voorbereiding worden de tekeningen indien nodig naar de betreffende welstand gestuurd en worden de bouwmaterialen uitgezocht. Al deze activiteiten kunt u overlaten aan ons bouwbedrijf Overijssel. Ook de doe-fase, oftwel de realisering van de bouw blijft in handen van onze medewerkers, op de bouwplaats en op het kantoor van het bouwbedrijf Overijssel.

Een flexibele service

Van begin tot eind stellen wij ons flexibel op. Dit kan betrekking hebben op alle stappen van het bouwproject. Bent u nieuwsgierig naar de flexibele service van Bouwgroep Huiskes? Neem dan contact met ons, onze medewerkers vertellen u graag meer over onze bouwmogelijkheden.

Comments are closed.