Een groot assortiment aan badkamermeubels

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 30-05-2013

0

Badkamermeubels bij Sanitairtotaal

Als u op zoek bent naar nieuwe badkamermeubels dan bent u bij Sanitairtotaal aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat nu zo’n 8 jaar, maar is al enorm gegroeid. De importeur en leverancier van badkamermeubels in de Benelux werkt samen met een aantal fabrieken. Door deze directe samenwerking heeft de klant niet te maken met tussenhandel en dat is terug te zien in de prijs van de badkamermeubels. Deze zijn zeer scherp en zullen klanten er zeker niet van weerhouden om badkamermeubels bij deze leverancier te bestellen. Het is zowel voor klanten uit de detailhandel als voor de gewone consument mogelijk om badkamermeubels te bestellen bij dit bedrijf.

Een groot assortiment aan badkamermeubels

Het assortiment van Sanitairtotaal is enorm uitgebreid en bestaat uit de standaard badkamermeubels, maar ook uit een groot aantal exclusieve exemplaren. Houdt u er dus niet van om standaard meubelen in uw badkamer te hebben en bent u op zoek naar iets speciaals? Dan bent u hier zeker aan het goede adres. Het uitgebreide assortiment is zowel op de website als in de showroom te bekijken. Als u langs komt in de showroom dan zult u erachter komen dat deze met een grondoppervlakte van 2000m2 de grootste van de Benelux is. Tevens kunt u dankzij dit bezoek advies vragen aan van de medewerkers. Aan de andere kant kunt u op de website in alle rust alle verschillende mogelijkheden bekijken. Het is maar net wat u prettig vindt.

Beoordeling

Voordat u in zee gaat met een bedrijf is het altijd prettig om beoordelingen van andere klanten te lezen. De beoordeling over dit bedrijf zal u waarschijnlijk meteen over de streep trekken. Klanten die u voorgingen beoordelen dit importeur en leverancier namelijk met een 9. Onder andere de uitstekende service en het deskundige advies werden geroemd.

Comments are closed.