Een onvergetelijke luxe vakantie

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 26-03-2013

0

Vakantie Dubai

Voor een actieve, fantastische vakantie in Dubai heeft onze site voor u de beste mogelijkheden. Wij wonen in Dubai en specialiseren ons in het organiseren en aanbieden van sensationele totaalpakketten. U zult na zo’n vakantie Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten met heel andere ogen bekijken.

Dubai, een van de belangrijkste steden in de Verenigde Arabische Emiraten, heeft de schitterendste toeristenresorts van de Arabische wereld. Indien u plannen heeft voor een reis naar dit schitterende land moet u gedurende uw vakantie Dubai zeker aandoen. Op onze site bieden wij u diverse verzorgde actieve vakanties voor een aantrekkelijke prijs.

Een onvergetelijke luxe vakantie bij Xtremedesert

Wie denkt dat Dubai alleen het beroemde palmvormige eiland en een jarenlange zomer heeft, heeft het mis. De stad kent een bruisend uitgaansleven waaruit onze reisorganisatie Xtremedesert de beste clubs voor u heeft uitgezocht. Boek bij onze site om gedurende uw vakantie Dubai van zijn onbekende kant te leren kennen.

Boek nu een vier- of achtdaagse vakantiereis naar de Verenigde Arabische Emiraten en u zult na uw vakantie Dubai nooit meer vergeten. Xtremedesert is een reisbureau voor de avontuurlijke en actieve vakantieganger. Skydiven, dragracen en duiken met haaien zijn slechts enkele van de activiteiten die onze site gedurende uw vakantie in Dubai voor u kan verzorgen.

Unieke reizen naar luxe vakantieoorden

Hoge temperaturen en weinig regen maken Dubai tot een geweldige stad voor een zonovergoten vakantie. Houdt u bovendien ook van avontuurlijke outdoor bezigheden, dan is Xtremedesert.nl het beste reisbureau. Buggyracen door de woestijn, parachutespringen, duiken met haaien en rotsklimmen zonder veiligheidsuitrusting zijn slechts enkele voorbeelden. Boek uw vakantie naar Dubai vandaag nog bij onze site.

Indien u voor een ongebruikelijke zakenreis of weergaloze vakantie Dubai in gedachten heeft, zult u door onze site niet teleurgesteld worden. Van zwemmen met haaien tot racen op het circuit van Dubai, via onze reisorganisatie is vrijwel alles mogelijk. Op onze site leest u er meer over.

Bezoek nu onze site en verken de mogelijkheden voor een buitengewone luxe vakantie.

Comments are closed.