Goedkoop briefpapier bedrukken

Posted by Ton | Posted in Services | Posted on 22-05-2013

0

Goedkoop briefpapier voor een verhaal

Schrijven zegt meer. Op hoogwaardig en goedkoop briefpapier schrijven zegt wellicht nog meer. De uitspraak staat. Het handschrift wordt langzamerhand steeds meer een ambacht in het digitale tijdperk. Ik zie kinderen die opgroeien met tablets en laptops. Ze hoeven nooit meer te schrijven, gebruiken e-mail en onderschatten de kracht van stijlvol en goedkoop briefpapier. Dat is eeuwig zonde. Goedkoop briefpapier van de goedkoopste drukkerij kan een verhaal maken of breken. Het kan klasse, liefde en professionaliteit uitstralen. Alles gevangen in één verhaal. Dit doet me denken aan mijn eigen jeugd.

 

Goedkoop briefpapier bedrukken

Ik groeide op in de tijd dat de persoonlijke computers in opkomst waren, maar niemand had toen verwacht dat het een dergelijke vaart zou lopen. Ik schreef op goedkoop briefpapier verhalen naar mijn vriendjes. Ik had ze leren kennen op een vakantie in de Oostenrijkse bergen of aan de rivierkant van de Duitse Moezel. Na twee weken was het afscheid tragisch en besloten we elkaar te gaan schrijven. We werden penvrienden. De verhalen gingen over de gebeurtenissen in mijn leven en vervolgens stuurden hij de gebeurtenissen uit zijn leven terug. Dit deden we drie maanden zeer intensief en daarna, zonder dat we er ooit over praatten, ging het contact minderen. Deze ongeschreven cyclus was algemeen bekend onder penvrienden. We zouden verdergaan met ons leven. Vrienden in het midden van het land zie je toch nooit meer.

 

De beste drukkerij

Ik werk al jaren bij de beste drukkerij van het land. We helpen veel bedrijven en particulieren met het bedrukken van goedkoop briefpapier. Ik heb het geloof in briefpapier nooit verloren. Af en toe plaatsen jonge kinderen een bestelling via de website. Vol trots denk ik dan terug aan mijn eigen jeugd. Ik hoop dat ze hun penvrienden altijd zullen blijven schrijven.

Comments are closed.