Graszoden bestellen

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 17-06-2013

0

Graszoden

Begin dit jaar was het weer zo ver: elk jaar opnieuw, als de lente en zomer in aantocht zijn, begin ik me te ergeren aan ons gazon. Het ziet er niet uit, het is van slechte kwaliteit en ik zal het maar niet hebben over het feit dat het al geel begint te worden. Maar deze ergernis komt niet uit het niets: ik heb namelijk erg veel moeite moeten doen om überhaupt iets van een grasmat aan te leggen in onze tuin. Als je geen groene vingers hebt is dat gewoon een lastige klus, om nog niet te spreken over vogels die het groeiproces verstoren. Kortom, het is nooit geworden zoals ik het wil en dat levert een hoop frustratie op. Tijd voor graszoden dus!

Graszoden bestellen

Ik heb wel eens aan graszoden gedacht, maar dat bleek toch vrij duur te zijn en ik las ook iets over het gebruik van netten, wat me niet zo aansprak. Zo’n net kan je grasveld beschadigen, kan gevaarlijk zijn voor een huisdier en kan harken lastig maken. Dus dat leek me niet de oplossing. Totdat een vriend mij wees op Boelens. Hier waren graszoden sowieso al goedkoper, maar bovendien werd hier ook geen gebruik gemaakt van netten. En dát sprak me wel aan.

Geweldige kwaliteit

Ik besloot de site te bezoeken en las het een en ander over de manier van telen en de soorten graszaad die bij Boelens gebruikt worden. De graszoden zijn hier altijd vers en stevig van zichzelf door de samenstelling van het graszaad en de goede verzorging. Ik besloot nog één keer de gok te wagen en hier graszoden te bestellen. Enkele dagen later had ik eindelijk dat lang gewilde, perfecte gazon in mijn tuin. Men had geen woord teveel gezegd: het grasveld was groen, stevig en makkelijk te onderhouden: een echte aanrader dus.

Comments are closed.