Huurwoning Den Haag

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 23-05-2013

0

‘Huurwoning Den Haag’

Huurwoning Den Haag’, dat prijkte er levensgroot op de poster die ineens voor mijn raam hing. Het was alsof God me een directe boodschap in de vorm van een poster had gestuurd. Ik had namelijk de hele avond lopen tobben over wat ik nou met mijn leven aan moest. Er moest verandering komen, zoveel was duidelijk, maar wat er moest gebeuren wist ik tot op dat moment echt niet. Voor het slapen gaan had ik de handen in elkaar gevouwen, wat schuldig naar boven gekeken, ik bid namelijk nooit, en begon met mijn relaas God te vervelen, om te eindigen met de wanhopige vraag waar ik in godsnaam (dat leek me op dat moment toepasselijk) heen moest met mijn leven. De boodschap ‘Huurwoning Den Haag’ was op dat moment in mijn optiek een directe boodschap van onze lieve heer! De tekst ‘Huurwoning Den Haag’ kwam namelijk als direct antwoord op de vraag wat ik moest gaan doen. Ik moest naar een huurwoning. Den Haag in, welteverstaan!

‘Huurwoning Den Haag’ heeft me gered!

Na deze overduidelijk boodschap ben ik naar Den Haag getogen om daar op zoek te gaan naar een leuke huurwoning. Den Haag is hier vrij rijk aan, en doordat ik wat onvoorbereid ging vond ik uiteraard niet wat ik zocht. Teleurgesteld terug thuis aangekomen keek ik nogmaals naar de poster, waar opeens de website www.Huurda.nl me opviel. Ik zweer je dat dit er ’s ochtends nog niet stond, en dit kon dus niets anders zijn dan een boodschap Gods.

Mijn Redder

Via deze website vond ik een huurwoning Den Haag waar ik mijn geloof hervonden heb. Ik ben nu een trouw aanbidder van de Heer en zijn schare. De website kostte me helemaal niets, ik mocht gratis zoeken en reageren. Het was een goddelijke ervaring!

Comments are closed.