Koop een lasmanipulator

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 16-05-2013

0

Wat is een lasmanipulator?

Voor mensen die in de bouw of de industrie werken is dit een alledaags apparaat, maar de meeste mensen hebben geen idee wat een lasmanipulator is. Daarom hier eerst een korte uitleg. Bij het lassen is de laspositie van belang voor de kwaliteit van de uiteindelijke verbinding. Het beste resultaat wordt verkregen als er onder de hand gewerkt kan worden. Maar lang niet alle werkstukken laten dit toe vanwege bijvoorbeeld het formaat of het gewicht. Een lasmanipulator kan dan uitkomst bieden. Deze kan het werkstuk dusdanig positioneren dat er toch onder de hand gelast kan worden en er een zeer goed resultaat verkregen kan worden. Er zijn dan nog verschillende typen waaruit gekozen kan worden, namelijk de laskolom, een lastafel of een rollenbank. Het gaat te ver om daar hier verder op in te gaan.

Koop een lasmanipulator

Het kopen van een lasmanipulator is geen alledaagse klus. Vanwege de kosten van de aanschaf ervan, wilt u graag zeker weten dat u iets aanschaft dat aan uw eisen voldoet. Als u koopt bij MT Industry dan hebt u vaak de mogelijkheid om de lasmanipulator eerst te testen. Zij gebruiken deze namelijk ook zelf in hun fabriek, waardoor u het apparaat niet alleen in werking kunt zien maar ook eventueel zelf kunt uitproberen. Zo krijgt u een goed beeld van het artikel voordat u tot aanschaf ervan overgaat.

Groot aanbod

Bent u op zoek naar een lasmanipulator, dan hebt u bij MT Industry de keuze uit verschillende varianten. Maar ook in andere opzichten hebben zij een ruim assortiment. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook verschillende soorten magneten, klauwplaten, kernboren en nog veel meer apparaten en machines. U kunt dus niet alleen voor een lasmanipulator bij hen terecht. Voor hun volledige aanbod verwijzen wij graag naar hun zeer complete website.

Comments are closed.