Minder last van incontinentie

Posted by Ton | Posted in Services | Posted on 12-06-2013

0

Incontinentie

Heeft u last van incontinentie en zoekt u artikelen die u een prettiger gevoel geven? Kijk dan op onze webshop drymed.nl. Hier vindt u diverse artikelen die speciaal gemaakt zijn voor mensen die last hebben van urineverlies. De producten zijn verdeeld onder de dames en heren en de mate van urineverlies. Afhankelijk hiervan kan u de geschikte materialen vinden die passen bij uw situatie. De mate is verdeeld in druppelend, licht, matig en zwaar. Weet u niet goed in welke categorie u past, dan kunt u hier meer over lezen op de website. Ook staan er diverse tabellen met beschrijvingen en is bij elk product ook beschreven in welke situatie deze aan te raden is. Drymed is een website dat geheel gewijd is aan incontinentie, qua informatie en qua materialen.

Minder last van incontinentie

Helaas kan er niet altijd iets aan incontinentie gedaan worden. Wel worden er nog steeds materialen ontwikkeld die het onprettige gevoel dat hierbij gepaard gaat moet weg nemen. Waar de makers naar streven is mensen een comfortabel gevoel te geven met de speciale kleding die ze dragen. Wanneer u constant met het gevoel loopt urine te verliezen, dan geeft dat u hoogstwaarschijnlijk een heel onaangenaam gevoel. De incontinentie oplossingen van Drymed moeten dit enigszins oplossen door de absorberende materialen die de huid beschermen. De materialen zijn goed wasbaar en worden goed door de huid verdragen. Doordat ze goed te wassen zijn, kunt u langer doen met de producten en hoeft u niet constant nieuwe artikelen aan te schaffen. Dit maakt de aankopen kostenbesparend en is voordeliger dan de incontinentiematerialen die u moet weg gooien.

Gewoon ondergoed

De materialen van Drymed lijken op normaal ondergoed, maar ze zijn beter ontwikkeld. Ze voldoen aan de medisch gestelde eisen wat betreft de absorptiesnelheid, absorptievolume en de bescherming van de huid.

Comments are closed.