Muziek en teambuilding activiteiten

Posted by Ton | Posted in Geen categorie | Posted on 16-04-2013

0

Teambuilding activiteiten voor iedereen

Er zijn teambuilding activiteiten die voor sommige deelnemers erg moeilijk uit te voeren zijn, bijvoorbeeld doordat de activiteiten nogal fysiek zijn en zij belemmerd worden door lichamelijke beperkingen. Dit zorgt er al snel voor dat zij de opdrachten niet leuk zullen vinden en zo behaal je nooit het beoogde resultaat. Maar er zijn ook genoeg teambuilding activiteiten te bedenken waarbij iedereen gewoon mee kan doen en waar iedereen ook nog plezier zal kunnen beleven. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze veel meer effect hebben.

Muziek en teambuilding activiteiten

Een voorbeeld van teambuilding activiteiten waaraan iedereen deel kan nemen zijn muzikale activiteiten. Bij het horen van deze term schrikken mensen vaak, omdat ze denken dat ze dat niet kunnen omdat ze niet muzikaal genoeg zouden zijn of geen verstand van muziek hebben. Maar het leuke is juist dat bij de teambuilding activiteiten van Teams in Tune dit ook helemaal niet nodig is. Zij hebben namelijk zeer deskundige coaches die door hun jarenlange ervaring iedereen in korte tijd voldoende bij kunnen brengen om aan het eind van de dag samen een mooi muziekstuk te spelen.

Activiteiten van Teams in Tune

Het leuke van deze teambuilding activiteiten is dat je heel goed naar elkaar moet luisteren, dat je samen moet werken en dat je de verschillende partijen op elkaar af moet stemmen. Als je dat niet doet, zal er nooit een mooi muziekstuk uit komen, hoe goed je ook kunt spelen. Wat dat betreft werkt het op de werkvloer precies hetzelfde, ook hier haal je zonder overleg en goed naar elkaar luisteren nooit de beoogde resultaten. Daarom zijn deze teambuilding activiteiten ook uitermate geschikt. Als het je wel wat lijkt om dit eens te doen, kijk dan op de site van Teams in Tune voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Comments are closed.