Onafhankelijk advies

Posted by Sander1 | Posted in Payroll bedrijven | Posted on 16-12-2013

0

Als uw bedrijf failliet dreigt te gaan, dan kunt u een advocaat inschakelen die uw bedrijf goed onderzoekt. Alle relevante onderdelen worden bekeken en hoe meer informatie u weet en doorgeeft hoe beter. Ook geldt dat hoe eerder u erbij bent, hoe beter de oplossing. Dit alles kan veel moeite, tijd en geld voor u en ons schelen! Snel wordt dan een plan van aanpak gemaakt, want spoedig handelen is vaak van belang. Als het nodig is, dan stelt Rechtnet Advocaten tijdelijk een manager aan om voor u te onderhandelen. Dit onderhandelen is met de bank, schuldeiser, UWV of belastingdienst. Ook een tweede onafhankelijke mening van een expert is mogelijk. Niet alle adviezen zijn namelijk onafhankelijk of te vertrouwen. Dit geldt zeker als uw adviseur ook uw bank steunt.

Uw rechten

Heeft u nog geld tegoed, dan is Rechtnet er ook voor om het beheer van debiteuren aan te pakken. U kunt dan sneller over bepaalde vermogens beschikken. Wordt er dan nog steeds niet betaald, dan kan Rechtnet ook als bureau optreden om geld te innen. Dit kan of moet dan geind worden. Uitstel van betaling kan ook mogelijk zijn. Als dit lukt, dan gaat uw bedrijf niet failliet! Dit verzoek kan alleen worden ingediend door u bij de rechtbank. Dit verzoek en de verdere begeleiding kan ook door een advocaat worden gedaan. Als uitstel van betaling lukt, dan zal er een bewindvoerder worden benoemd.

Elke kans

Bij uitstel van betaling verliest u het bestuur over uw vermogen van het bedrijf. De bewindvoerder gaat u dan helpen uw bedrijf opnieuw op te bouwen. Niet-bevoorrechte schuldeisers kunnen dan geen geld meer van u eisen! Als er al door een schuldeiser ergens beslag op is gelegd, dan komt deze ook te vervallen! Meer informatie ziet u op de website www.rechtnet.nl/.

Comments are closed.