Vakantiehuis Dordogne boeken via Topic Travel

Posted by Ton | Posted in Services | Posted on 22-05-2013

0

Vakantiehuis Dordogne boeken

Komende zomer verblijf ik twee weken in een vakantiehuis. Dordogne is de regio waar dit huis staat. Het is een grote villa op de top van een heuvel in het heuvelachtige landschap van het departement Dordogne. Het heeft vier slaapkamers, een gigantische woonkamer, woonkeuken, twee badkamers en een binnen- en buitenzwembad. De zwembaden vooral voor de kinderen een fantastische aanvulling op de vakantie. Elk jaar gaan we samen met mijn twee kinderen en mijn vrouw naar deze regio in het zuiden van Frankrijk. Het kwam allemaal door Topic Travel. Dit platform toonde ons een vakantiehuis. Dordogne was de regio en we wisten beiden dat de zoektocht hier eindigde. Vanaf dat moment twijfelden we niet meer en boekten we direct. Hier hebben we geen seconde spijt van gehad.

 

Vakantiehuis Dordogne boeken via Topic Travel

Vijf jaar geleden zijn we helemaal verliefd geworden op dit gebied en sindsdien komen we elk jaar terug. Midden in de zomer boeken we een vakantiehuis. Dordogne biedt veel opties die terug te vinden zijn op Topic Travel. Deze website biedt een compleet en duidelijk overzicht van vakantiehuizen door heel Europa. Ze bieden woningen aan in Spanje, Tsjechië, Italië, Kroatië, Portugal en Frankrijk. Alle Zuid-Europese landen zijn vertegenwoordigd. Toch kiezen wij altijd maar uit één vakantiehuis. Dordogne is de plaats waar deze villa staat.

 

We willen nooit meer weg

Elke zomer rijden we met de auto vanuit Amsterdam naar het Franse departement in de buurt van Bordeaux. Bij aankomst duiken de kinderen direct in het buitenzwembad en ze komen er pas tegen de avond weer uit. Het eten staat dan al op tafel. Als de zon ondergaat en de kinderen op bed liggen, dan drinken wij nog een wijntje. Het hele gezin wil nooit ergens anders heen. We hebben alvast geboekt voor volgend jaar.

Comments are closed.