Voordelig een personenbus huren

Posted by Ton | Posted in Uitbesteding | Posted on 18-04-2013

0

Mooie personenbus huren

Wilt u een personenbus huren, bijvoorbeeld voor een vakantie, een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest, dan bent u bij Patijn verhuur aan het juiste adres. Dit bedrijf richt zich op de lease en verhuur van occasions voor zowel particulier als zakelijke klanten. Het maakt dus niet uit waarvoor u de bus nodig hebt, u kunt altijd bij hen terecht. Een personenbus huren kan bij hen zowel voor lange als voor korte periodes, zoals wel blijkt uit bovenstaande voorbeelden van een vakantie of een bedrijfsfeest. U kunt de huurperiode dus zo lang of zo kort maken als u zelf graag wilt.

Voordelig personenbus huren

Een personenbus huren is bij Patijn verhuur heel erg voordelig. Zij rekenen namelijk zeer lage tarieven en u hoeft bij hen geen kilometer heffing te betalen. Alle kosten die op hun website vermeld staan, zijn inclusief verzekering, belasting en onderhoud. En in de winter inclusief winterbanden en sneeuwkettingen en inclusief ANWB voertuighulp binnen- en buitenland met vervangend vervoer. U weet bij Patijn verhuur dus altijd meteen waar u aan toe bent, er zijn geen verborgen kosten bij een personenbus huren bij hen. Daarnaast kunt u bij hen kiezen voor navigatie Europa en haal- en brengservice voor zeer gunstige prijzen.

Meer auto’s

Bij Patijn verhuur kunt u dus terecht voor een personenbus huren, maar ze verhuren ook andere soorten auto’s. Zo kunt u bij hen ook terecht voor bestelbussen of personenauto’s. Ook als u gaat trouwen zit u bij hen goed, want u kunt bij hen een trouwauto inclusief chauffeur huren. Voor al deze wagens gelden de voordelen die hier boven al genoemd werden. Daarnaast zijn ze uiteraard ook allemaal goed onderhouden. Wilt u een auto, bestelwagen of een personenbus huren? Kijk dan eens rond op de uitgebreide website van Patijn verhuur en bekijk de diverse mogelijkheden.

Comments are closed.